Menu
 x 

Winkelwagen is leeg

Lactalyse 400 ML

PrintEmail
Paarden: vermoeidheid en melkzuurproductie afnemen.
Base price with tax 134,07 €
Sales price 120,53 €
Prijs ex. BTW: 113,71 €
Description

Lactalyse is een vloeibaar product, geschikt voor paarden die zware en intensieve lichamelijke inspanningen ondergaan.

Hierdoor krijgen de paarden meer uithoudingsvermogen en treedt de vorming van melkzuur in mindere mate op. De herstelperiode wordt verkort waardoor paarden tot het einde van de wedstrijd topprestaties blijven leveren. Deze vloeibare formule bevat zoals de Lacta-Fort poeder het aminozuur Beta-alanine, wat het uithoudingsvermogen van de spieren verhoogt. Carnosine is een di-peptide bestaande uit het aminozuur Beta-alanine en het aminozuur L-histidine dat men hoofdzakelijk terugvindt in spierweefsel. Hoe hoger het carnosine gehalte in de spieren, hoe minder verzuring en spiervermoeidheid optreedt tijdens inspanningen.

L-histidine en L-valine zijn betrokken bij verschillende metabole reacties en zorgen daarmee voor zuurstoftoevoer naar organen en weefsels. Tevens zijn deze aminozuren bouwstenen voor moleculen die ijzer bevatten. Deze functie is belangrijk omdat dit zorgt voor energietoevoer naar de cellen. Verder werd magnesiumcitraat toegevoegd wat de spierspanning verlaagt, waardoor minder melkzuur wordt geproduceerd. Lactalyse bevat eveneens specifiek geselecteerde vitamines die belangrijk zijn voor de energiehuishouding en de afvoer van afvalstoffen.

Bij paarden die blootgesteld worden aan zware inspanningen wordt een combinatie van Lactalyse en P-Block aangeraden.

 

Gebruik:

• Voor, tijdens en na zware inspanningen
• Bij meerdaagse wedstrijden

 

Verpakking:

Fles van 400 ml, kuur van 13 dagen.

 

Dosering:

30 ml de avond voor de wedstrijd, door middel van de spuit rechtstreeks in de mond toe te dienen, en 3 tot 4 uur voor de proef opnieuw 30 ml toedienen.

 

Beoordelingen

There are yet no reviews for this product.

Swann social: more likes, news, pictures...

  

  

Veilig betalen - veilige website

paymentoptions   

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com