Menu
 x 

Winkelwagen is leeg

Uitspraken van topsporters over Global Medics Healthcare producten.

Ironman Marc Herremans

Mijn lichaam kreeg en krijgt heel wat te verduren. Ik push het soms tot de limiet en ver daar voorbij… Dankzij Arti-Sport blijft m’n lichaam op een gezonde manier meegaan in m’n verhaal.

Bernard Thévenet

Professionele sport, en wielrennen in het bijzonder, is geen sinecure. De koude, de regen en de extreme temperatuursschommelingen zijn niet bepaald gunstig voor het lichaam van een sporter. Bovendien hadden wij vroeger een gebrek aan beschermende kledij. Het zal U niet verbazen dat, eens de kaap van zestig jaar overschreden, enkele oude kwetsuren me eraan herinneren dat ik niet altijd even vriendelijk met m’n lichaam ben omgesprongen.

Lange tijd had ik te kampen met rugpijn als gevolg van een zware valpartij in de afdaling van de “Col du souloir“ tijdens een Pyreneeënrit in 1972. Een vriend uit België raadde me onlangs aan om Arti-Forte + eens te proberen. Reeds na drie weken was ik volledig van de pijn verlost, wat een opluchting!  Bovendien heb ik de indruk dat al mijn gewrichten sinds de behandeling veel soepeler geworden zijn, en enkele andere oude kwaaltjes aan mijn pols en achillespees zijn ook plots verdwenen. Ik ben zo gelukkig met dit supplement, wat een opluchting om weer door het leven te gaan zonder enige ongemakken!

 

Link naar: Global Medics Human Healthcare

Swann social: more likes, news, pictures...

  

  

Veilig betalen - veilige website

paymentoptions   

Ga naar boven
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com